Súria i Sorea prorroguen el conveni per ajudar les famílies en situació precària

L'alcalde Josep Maria Canudas i el gerent de Sorea, Josep Maria Montserrat parlen durant la signatura de la pròrroga del conveni
L'alcalde Josep Maria Canudas i el gerent de Sorea, Josep Maria Montserrat parlen durant la signatura de la pròrroga del conveni | AjSú
Redacció
30 de juny del 2018
Actualitzat a les 9:33h
L'Ajuntament de Súria i l’empresa Sorea, concessionària del servei municipal d’aigües potables, han prorrogat el conveni signat fa dos anys per tal que les famílies usuàries que es trobin en una situació precària puguin accedir al fons de solidaritat d’aquestacompanyia.

La pròrrogadel conveni va ser signada dijous 27 de juny per l’alcalde Josep Maria Canudas, i el gerent de Sorea, Josep Maria Montserrat, a la Casa de la Vila. La vigència del conveni ha estat prorrogada fins al 31 de desembre de 2018. 

El fons de solidaritat de Sorea té un import anual de 1.500 euros. Aquesta quantitat és destinada a liquidar de forma total o parcial el deute contret amb el servei municipal d'aigua per part de famílies que estiguin en situació de precarietat o vulnerabilitat econòmica, acreditada per l'àrea de Benestar Social de l'Ajuntament. 

Les persones que compleixin els requisits i vulguin acollir-se a l'ajut d’aquest fons de solidaritat s'han d'adreçar a l'àrea de Benestar Social de l'Ajuntament (planta baixa de la Casa de la Vila) per tal que els serveis municipals puguin valorar la idoneïtat de l'atorgament de l'ajut. 
Arxivat a