L'AEPA celebra la trobada d'estiu d'empreses del Polígon d'Artés

Trobada d'empresaris del Polígon d'Artés
Trobada d'empresaris del Polígon d'Artés | AEPA
Redacció
29 de juny del 2018
Actualitzat a les 20:44h
Aquest divendres l'Espai Artium del Celler Cooperatiu d'Artés, l'Associació d'Empresaris del Polígon d'Artés (AEPA) ha celebrat el seu tercer esmorzar d'empreses. Com és habitual en aquesta reunió ha comptat amb la participació de representants de l'Ajuntament. 

La trobada semestral serveix per intercanviar opinions i mantenir els contactes entre les empreses associades. Amb tot, també és un moment en el què s'aprofita per dialogar amb l'alcalde de l'Ajuntament, detectar incidències i plantejar nous reptes. Enguany s'ha destacat l'asfaltatge del tram del carrer Manresa que restava pendent. Igualment s'ha parlat del canvi d'enllumenat públic a llum LED, mesura que, a part d'una mesura d'estalvi energètic, suposa també un avanç tecnològic ja que permet regular la intensitat lumínica i l'horari de cada farola de manera individual. Per altra banda, un altra tema a comentar ha estat el nou pla de mobilitat de Polígon, que tot just acaba de ser dissenyat i aprovat i que es preveu implementar durant el segon semestre d'aquest any.

Finalment, la jornada ha servit per fer la presentació del vídeo reportatge que l'AEPA i l'Ajuntament han encarregat a Josep Plans, per a la promoció del Polígon d'Artés.