Vicenç Llorens, escollit alcaldable de Junts per Catalunya a Sant Fruitós

Vicenç Llorens optarà a l'alcaldia de Sant Fruitós per Junts per Catalunya
Vicenç Llorens optarà a l'alcaldia de Sant Fruitós per Junts per Catalunya | PDECat
Redacció
29 de juny del 2018
Actualitzat a les 12:44h
Vicenç Llorens Concustell ha sortit escollit en primàries internes com a cap de llista del PDECat a Sant Fruitós de Bages pels comicis municipals del maig del 2019, presentant-se sota la marca de Junts per Catalunya.

Llorens, casat i pare de dues filles, és enginyer tècnic de mines per la UPC i ha cursat diversos cursos de formació en aquesta especialitat. Pel que fa a la seva trajectòria professional, ha ocupat diversos càrrecs, des d'administratiu, fins a director tècnic i de producció d'empreses dedicades a l'obra pública i la mineria.

Actualment és copropietari de l'empresa Geoblasting, S.L, alternant les seves tasques laborals -tant per compte aliè com autònom- dins l'àmbit de la mineria. Ha impartit diversos cursos i conferències entorn aquesta temàtica, així com també ha publicat diversos articles editats pel Col·legi d'Enginyers Tècnics de Mines.

Implicat a la vida del poble, és regidor a l'oposició a l'Ajuntament de Sant Fruitós des del 2011. Des del 2008 és el President de l'Associació de Veïns de la Urbanització de Pineda de Bages. L'any 2015 va entrar a formar part del cor parroquial de la Parròquia de Sant Fruitós, de la qual l'any passat en va ser escollit tresorer del consell. Col·labora amb l'organització de la caminada de l'entitat Posa't en marxa, i també ha participat en la cavalcada de Reis del poble diversos anys.

L'assemblea que el va escollir va estar conduïda pel seu president local, David Fernández, i va comptar amb la presència i les intervencions de l'actual cap de llista, Mercè Casals; la presidenta comarcal, Ivet Castaño, i el president de vegueria de la Catalunya Central del partit, David Font.

Llorens va explicar que vol treballar per ajudar a convertir Sant Fruitós " en aquell espai de convivència amb la bona qualitat de vida i de cohesió social que tots els seus ciutadans desitgen i mereixen".