El Manresa FS renova a Aleix i Josan

Joan Pusó, amb Aleix i Josan
Joan Pusó, amb Aleix i Josan | MFS
Redacció
29 de juny del 2018
Actualitzat a les 11:42h
Sota l'eslògan "Recuperem l'essència Manresa", el Club Manresa Futbol Sala s'ha posat en marxa de cara a confeccionar la plantilla de la temporada 2018-19. Desprès d'uns dies en que les coses no avançaven, ara i amb l'arribada de Paco Cachinero a la banqueta, la part tècnica treballa amb ell des de dimarts al vespre, dia en que va ser presentat. Amb pos dies, el club ja a fet les dues primeres renovacions, aquestes son les del porter Aleix Dalmau i també la de Jose Antonio Calvo "Josan".

El president Pere Joan Pusó, amb tres mesos al càrrec, diu que el propòsit del club és "retornar a l'essència que en moltes ocasions havia tingut l'entitat i que ha perdut en les ultimes temporades". El repte és intentar la renovació del màxim de jugadors locals, recuperar a jugadors de Manresa que estan jugant a altres punts i intentar, quan sigui possible, que jugadors de la pròpia base pugin al primer equip. 

Quant a les dues primeres renovacions, Josan ha estat al Manresa interrompudament des del segon any de cadet, per tant porta al club 14 anys de forma consecutiva i ara te 28 anys. Aleix Dalmau es va incorporar al Manresa a l'edat infantil amb 12 anys, va arribar al primer equip competint a divisió de plata i 2a divisió B. Te ara 31 anys i ha jugat al Centelles, Cover Premià i Vilatorrada entre les seves dues etapes a l'equip manresà.