Mor una veïna de Santpedor de 84 anys en un accident a l'Eix a Osona

També hi ha tres ferits, un d'ells crític, d'entre 79 i 88 anys

Punt on va tenir lloc l'accident
Punt on va tenir lloc l'accident | Trànsit
Redacció
29 de juny del 2018
Actualitzat a les 10:56h
La víctima mortal de l'accident de trànsit que va tenir lloc aquest dijous al voltant de les quatre de la tarda a la C-25 a Muntanyola (Osona) és una dona, M.S.P., de 84 anys i veïna de Santpedor, segons informa el Servei Català de Trànsit. El sinistre va tenir lloc al punt quilomètric 166,5 de l'Eix Transversal i, per causes que encara s'estan investigant, un tot terreny va sortir de la via.

A causa del xoc, va morir la passatgera posterior del vehicle i van resultar ferides tres persones més: un ferit crític, traslladat a la Mútua de Terrassa; un ferit greu i un altre menys greu, tots dos traslladats a l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa. Els tres ferits també són veïns del Bages, i tenen edats compreses entre els 79 i els 88 anys. Arran de la incidència es van activar sis patrulles dels Mossos, dues dotacions dels Bombers i cinc ambulàncies del SEM.

Quant a l'afectació viària, la C-25 es va tallar al punt de l'accident en sentit Lleida fins a dos quarts de sis de la tarda aproximadament, moment en què es va poder obrir un carril. Posteriorment es va obrir tota la via, tot i que es van registrar fins a 7 quilòmetres de cues.
Arxivat a