Joan Peñarroya arriba al BAXI Manresa atret pel seu projecte

Josep Sàez es congratula d'haver trobat un tècnic que comparteix valors amb el club

Joan Peñarroya, entre Román Montañez i Josep Sàez
Joan Peñarroya, entre Román Montañez i Josep Sàez | Xavier Sucarrats
28 de juny del 2018
Actualitzat a les 21:22h
Poques presentacions d'un entrenador han despertat tanta expectació com la de Joan Peñarroya. L'exjugador arriba al BAXI Manresa només dos dies després de l'adeu de Diego Ocampo, l'artífex de l'ascens a l'ACB. Josep Sàez, president del club, s'ha mostrat especialment content per poder presentar un tècnic que va deixar una gran petjada com a jugador. Peñarroya va ser onze temporades al Nou Congost i és el màxim anotador de la història de l'entitat. Sàez ha destacat la seva trajectòria com a tècnic a Andorra, d'on Peñarroya diu haver-ne sortit molt bé, on va portar els pirinencs de la LEB Plata a jugar competició europea. Alhora, el màxim mandatari manresà es congratula que s'hagin trobat un club i un entrenador que comparteixen valors. Al seu torn, el director esportiu Román Montañez ha explicat que quan Diego Ocampo va deixar l'equip "ens havíem de moure ràpid. Vam tenir l'opció del Joan i ens hi vam tirar de cap". Montañez destaca que el nou entrenador del BAXI Manresa coneix la competició i el club alhora que li agraeix la bona disposició. Tots dos començaran des de ja a treballar per confeccionar la plantilla tot i que "l'estiu es preveu molt llarg". Peñarroya signa per a les dues properes temporades. Si la vinculació dura més en el temps "serà senyal que les coses aniran bé". 

El nou entrenador del BAXI Manresa ha començar el seu parlament agraint la confiança que el club ha dipositat en la seva persona. Peñarroya ha reconegut que si el club manresà hagués trigat més a contactar-hi "potser no m'haurien trobat". El terrassenc ha reconegut contactes amb Fuenlabrada. Un dels factors que han remat a favor del seu fitxatge per l'equip bagenc ha estat la situació familiar. La seva esposa i els seus fills viuen a la capital del Bages. Si bé és cert que sense un projecte que l'engresqués no s'hauria decidit a fitxar. Després de la seva sortida d'Andorra, Peñarroya esperava fitxar per un equip amb altes aspiracions. I si bé va estar a prop d'alguna finalment se'n va quedar a les portes "com el ciclista Raymond Pulidor". 

Peñarroya és conscient ser l'entrenador que volia la majoria de l'afició bagenca. La quantitat de missatges rebuts l'ha desbordat i admet no haver-los respost tots. A partir d'ara, espera que en poques setmanes els missatges d'ànim "no es converteixin en clatellots". De cara a l'estil de joc del seu equip, encara és d'hora per saber ja que Peñarroya és conscient que s'haurà d'adaptar als jugadors que tingui. Tot i això, té clar que desitja un equip agressiu, que jugui possessions curtes i tingui alegria. I assegura que seran competitius competitius. 
Arxivat a