El BAXI Manresa confirma Joan Peñarroya per suplir Diego Ocampo

El terrassenc va ser jugador del Bàsquet Manresa durant nou temporades repartides en dues etapes

28 de juny del 2018
Actualitzat a les 17:25h
Joan Peñarroya té molts números proper el nou entrenador manresà.
Joan Peñarroya té molts números proper el nou entrenador manresà. | SoloBasket
Joan Peñarroya serà el nou entrenador del BAXI Manresa les dues properes temporades segons han confirmat fonts del club aquest dijous al matí. La notícia havia estat avançada dimecres tant per TV3 com per diversos periodistes especialitzats però des del Bàsquet Manresa es volia ser prudent i asseguraven que la negociació estava avançada però encara no tancada. L'acord és per a dos anys renovables en funció de resultats.

La banqueta del BAXI Manresa era de les poques que quedaven lliures de cara a la temporada 2017/18. El buit de poder a la banqueta bagenca ha durat ben poc després de l'adéu de Diego Ocampo, amb contracte garantit però que ja decidit vincular-se al Barça B.

El terrassenc va ser jugador del Bàsquet Manresa durant nou temporades repartides en dues etapes. Entremig va viure una cessió a Tenerife quan feia el servei militar. Després de la seva retirada va entrenar a Navàs i Olesa abans de començar una exitosa etapa a Andorra. Allà va conduir el seu darrer equip de la LEB Plata a l'ACB. Les dues darreres temporades ha classificat els andorrans per a la Copa del Rei i l'Eurocup. A més, aquest darrer curs ha jugat els play-off. 
Arxivat a