Control Group i Ampans formalitzen un acord de col·laboració

Toni Espinal i Josep Obiols en la signatura de l'acord
Toni Espinal i Josep Obiols en la signatura de l'acord | Ampans
Redacció
27 de juny del 2018
Actualitzat a les 17:29h
Ampans i Control Group han signat  el conveni de col·laboració que permet a l'entitat que treballa per a les persones amb necessitats de suport, ampliar la dotació del Premi d'Investigació i d'Innovació sobre Persones amb discapacitat intel·lectual,  l'únic premi a l'estat espanyol que fomenta el coneixement i la recerca per la millora de la qualitat de vida d'aquestes persones.

La signatura que s'ha fet aquesta setmana a les instal·lacions d'Ampans, entre el conseller delegat de Control Group, Josep Obiols, i el director general d'Ampans, Toni Espinal, ha formalitzat el suport que Control s'ha compromès a donar a Ampans en la present edició i amb voluntat de continuïtat.

Pel conseller delegat de Control Group, Josep Obiols, “és un orgull poder col·laborar en aquest tipus d'iniciatives que ajuden a fomentar la recerca i la investigació per millorar  la vida de les persones que més ho necessiten”.

Per la seva banda, Toni Espinal ha agraït el seu suport i l'ha situat com a exemple del compromís social del teixit empresarial de la comarca. Segons Espinal, les empreses que  impregnen la seva estratègia de responsabilitat social seran el paradigma empresarial del segle XXI. Per Ampans “el foment de la recerca i la innovació  és fonamental per avançar en la millora de la qualitat de vida de les persones que atenem, per la qual cosa promovem que els professionals i els entorns de coneixement investiguin a favor de les persones amb discapacitat intel·lectual” afegeix el director d'Ampans. 

Ampans va lliurar el passat 18 de juny els guardons de la Setena edició del Premi d'Investigació i d'Innovació, en un acte que va comptar amb el conseller de treball, afers socials i famílies, Chakir El Homrani i presentat pel periodista Antoni Bassas.

Gràcies a la incorporació de nous patrocinadors com Control Group, es van poder premiar un total de 6 treballs entre els quals un estudi sobre les dificultats de les persones amb discapacitat intel·lectual en l'ús d'eines de comunicació digital tan bàsiques com el correu electrònic, i una metodologia basada en la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i amb greus afectacions.