La Llibreria Papasseit celebrarà el seu 5è aniversari amb actes aquest cap de setmana

Redacció
26 de juny del 2018
Actualitzat a les 19:56h
Maria Sevilla i Guim Valls portaran la seva poesia a la Llibreria Papasseit
Maria Sevilla i Guim Valls portaran la seva poesia a la Llibreria Papasseit | Arxiu particular
Les il·lustracions de Camil Armas Rocha, la poesia de Guim Valls i Maria Sevilla i la música electrònica de Natàlia Lloreta i Gerard Quinto seran el fil conductor de la celebració del 5è aniversari de la Llibreria Papasseit que tindrà lloc aquest cap de setmana.

A finals de juny de l'any 2013 obria, a la Plaça Gispert de Manresa, una llibreria dedicada a títols de segona mà. Avui, 5 anys després, el projecte ha crescut i mutat – tant que s'ha traslladat a una nova ubicació – i ofereix, a més del llibre usat, una selecció cada vegada més important de llibre nou i una programació cultural cada vegada més rica.

Aquest cap de setmana (divendres i dissabte a la tarda-vespre), la Llibreria Papasseit celebrarà el 5è aniversari de la seva obertura i ho fa com ja és habitual, amb una mostra de les disciplines culturals que, al llarg de l'any, programa: literatura, art i música.

El divendres 29 de juny, a 2/4 de 8 del vespre tindrà lloc la inauguració de la darrera exposició de la temporada, una mostra d'il·lustració de la veneçolana afincada a Manresa Camil Armas Rocha (Caracas, 1994). Camil ha estudiat a l'Escola Massana de Barcelona i ha participat en varis projectes d'il·lustració.

La mostra "Ro(a)stros" vol plasmar tot el procés creatiu de l'artista i és per això que no tan sols comptarà amb obra finalitzada, sinó també amb esbossos, dibuixos previs i collages, recuperant així el rastre que l'artista va deixant en el camí creatiu.

L'endemà, el dissabte, a partir de les 6 de la tarda (la llibreria ampliarà expressament el seu horari per acollir aquest acte interdisciplinari) serà el torn de la poesia i la música; enteses, però, des d'un punt de vista més descarat.

Els encarregats de desplegar la paraula seran els joves poetes Guim Valls i Maria Sevilla (guanyadors respectivament del Premi Martí Dot 2016 i el Premi Ciutat de Manacor 2017), dues veus emergents de la poesia catalana.

L'acte acabarà amb una sessió de música electrònica de la mà de dos DJs locals, Natàlia Lloreta (entre altres, codirectora del Festival Artístic Embarrat de Tàrrega) i el cineasta manresà Gerard Quinto.

Al vespre, la festa es traslladarà a la Vermuteria Santa Rita que celebra també l'aniversari de la seva obertura ara fa 4 anys, i seguirà amb un sopar amenitzat també per música electrònica.

Com ja és habitual en els actes de la llibreria, la celebració és oberta a tothom i l'entrada és gratuïta. Amb aquest acte, la Papasseit tanca la temporada de programació cultural 2017-2018, que reprendrà el mes de setembre.