Jo Jet i Maria Ribot tornen a pujar als terrats de Catalunya en una gira de deu concerts

Jo Jet i Maria Ribot pujaran a deu terrats de tot el país
Jo Jet i Maria Ribot pujaran a deu terrats de tot el país | Promocional
Redacció
25 de juny del 2018
Actualitzat a les 12:54h
Per tercer any consecutiu, el duet de Manresa, Jo Jet i Maria Ribot, emprenen la Gira de Terrats 2018, que enguany tindrà lloc des del juny i fins el 12 de juliol. Un format que ha esdevingut distintiu de Jo Jet i Maria Ribot i que enguany es va inaugurar el passat diumenge 17 de juny a Barcelona. La gira 2018 els portarà actuar a terrats de deu municipis de tot Catalunya: Barcelona, Manresa, Sant Joan de Mediona, Cornellà de Llobregat, Valls, Manlleu, Reus, Solsona, Girona i Argentona.
 
Aquest projecte únic de Jo Jet i Maria Ribot consisteix en actuar a terrats - o, en ocasions puntuals, horts i jardins - de particulars que han ofert casa seva per a una cita que combina el millor ambient amb l'atmosfera única que generen les cançons del duet. Durant la gira interpretaran les peces del seu segon disc "Lliure o descansar" i quatre cançons inèdites del mateix disc recopilades en un EP titulat "Mantra" que ha estat enregistrat per Jordi Casadesús al Konvent de Cal Rosal i mesclat i graponejat per Mau Boada a Ca la Cari.
 
En aquesta edició s'han rebut més de 30 candidatures de terrats de tot el territori català i, a una setmana de començar la gira, ja s'han registrat més de 530 sol·licituds d'entrades per assistir a un dels concerts previstos. L'èxit del projecte evidencia la passió amb que el públic es pren la proposta.
 
Jo Jet i Maria Ribot porten tocant puntualment en terrats des de 2011, encara que no va ser fins l'estiu del 2016 quan es va dur a terme la primera gira de 6 concerts, que va aplegar un públic de 300 persones entre tots els concerts.

El públic que vulgui assistir a algun dels concerts de la gira ha de reservar l'entrada a través del formulari (jojetimariaribot.cat/terrats) i el dia abans rebrà correu electrònic la localització exacta del terrat particular on es fa el concert.
 
Gira Terrats 2018

17 de juny, Barcelona
25 de juny, Manresa
26 de juny, Sant Joan de Mediona
27 de juny, Cornellà de Llobregat
28 de juny, Valls
8 de juliol, Manlleu
9 de juliol, Reus
10 de juliol, Solsona
11 de juliol, Girona
12 de juliol, Argentona