L'Escola d'Estiu del Bages bat el rècord d'inscripcions

Gairebé 160 mestres i professors s'han apuntat als cursos

Redacció
25 de juny del 2018
Actualitzat a les 9:36h
Enguany la inscripció a l'Escola d'Estiu del Bages ha batut el rècord d'inscripcions: gairebé 160 persones s'hi ha inscrit i han omplert la gran majoria de cursos que s'ofereixen. 

L'Escola d'Estiu és una activitat que organitza el Col·lectiu de Docents del Bages, amb el suport de la Fundació Universitària del Bages i el Departament d'Ensenyament. En l'edició d'enguany s'ha trencat el sostre que durant molts anys ha mantingut el nombre d'inscrits entorn dels 100-120 mestres i professors. 

Segons el president del Col·lectiu, Joan Badia, "probablement l'encert ha estat afinar l'oferta d'acord amb les necessitats i demandes del professorat en general". Els cursos de més èxit han estat un de Mindfulness i un altre sobre el treball per projectes (Fem un projecte?) a Primària. També s'han omplert un curs adreçat a centre de la xarxa Escola Nova 21 i un altre sobre neuroeducació. En total, es faran nou cursos i se n'han hagut de tancar tres, perquè la normativa del Departament d'Ensenyament és enguany molt estricta en el mínim d'inscrits. 

Els cursos començaran el proper dia 2 de juliol, a les 9h del matí, a la Fundació Universitària del Bages. La conferència inaugural anirà a càrrec del pedagog de la Universitat de Vic, Antoni Tort, amb el títol L'escola com a projecte: entre l'aula i la comunitat.