Sant Joan viu el centenari de la Verbena com a eix de la seva Festa Major

El municipi ha omplert en tots els seus actes i no ha notat que la festa hagi caigut en diumenge

La Verbena ha omplert el Parc Catalunya amb el seu espectacle sobre el seu centenari
La Verbena ha omplert el Parc Catalunya amb el seu espectacle sobre el seu centenari | Pere Fontanals
24 de juny del 2018
Actualitzat el 25 de juny a les 15:03h
Sant Joan de Vilatorrada encara el final de la seva Festa Major amb la satisfacció d'haver omplert de gent la major part d'activitats programades, malgrat que la festivitat ha coincidit en diumenge. Aquest dilluns, festa local, serà l'última jornada d'un calendari que entre la Festa Major infantil i la convencional ha ocupat la major part de dies de juny.

El centenari de la Coral la Verbena ha estat el principal eix d'una celebració que ha tingut la seva culminació aquest diumenge amb la representació de "Cent anys d'il·lusions" que l'entitat ha representat al Parc Catalunya i que l'ha seguit el Castell de Focs i el ball amb la Salseta del Poble Sec. Abans, al migdia, el Galop s'ha obert al públic per primera vegada i ha viscut amb èxit el recorregut des de l'Ajuntament fins a la plaça Major.

Durant tot el cap de setmana, l'espai jove ha viscut plens durant la nit de divendres i el concert d'Autoput i la revetlla de Sant Joan. Els actes seguiran dilluns amb el concurs de truites, el sopar a la fresca i l'actuació de final de festa.