La Universitat d'Estiu del Moianès se celebrarà del 2 al 6 de juliol

Hi haurà cursos d'expressió artística, mindfulness, gestió de les emocions i història de Catalunya

Redacció
22 de juny del 2018
Actualitzat a les 22:09h
La Universitat d'Estiu del Moianès, organitzada per la Universitat Ramon Llull i el Consorci i el Consell Comarcal del Moianès se celebrarà del 2 al 6 de juliol i vol ser un punt de referència alhora d'oferir una formació continuada i de qualitat al Moianès. 

Enguany oferirà aquests quatre cursos:

Taller d'expressió artística: dibuix, pintura i natura: És un curs fonamentalment pràctic amb l'objectiu de descobrir la capacitat creativa que tots tenim, a través d'un procés creatiu personal centrat en les arts plàstiques i la natura. A càrrec de les artistes Marina Berdalet del Cercle Artístic del Moianès i Roser Oduber, directora del Centre d'Art i sostenibilitat (CACIS) del Forn de la Calç, de Calders.

Mindfulness per a tothom: L'edició anterior ja va ser un èxit i tornem a oferir-lo per tal d'aprendre a desestressar el cervell i viure millor. El mindfulness és l'art de viure el present sense perdre'ns la vida. A càrrec d'Anna Pujol i Valls, instructora de reducció d'Estrès amb mindfulness.

Curs Gestió de les emocions: Diferents sessions que ens permetran obtenir eines de millora per a la vida emocional, conèixer les nostres emocions i saber gestionar-les. A càrrrec d'experts de renom com: Maria Rosa Casafont i Vilar (Neurociència aplicada a l'educació), Núria Molina i Amate (Emoció i conflicte), Assumpció Salat i Bertran (Els indicadors del desenvolupament personal), Ferran Salmurri i Trinxet (Llibertat Emocional) i Antoni Bolinches i Sànchez (Sexualitat i seguretat personal).

Claus històriques de la Catalunya actual – segles XVIII – XX – Encaix Catalunya/Espanya: Coneixerem com hem arribat històricament fins aquí i la quantitat i tipus de projectes polítics existents en el passat més recent. A càrrec dels doctors en Història contemporània i professors del Departament d'Història Moderna i contemporània de la Universitat Autònoma de Barcelona: Maria Gemma Rubí i Casals i Lluis Ferran Toledano i González.

Les inscripcions es poden fer trucant al Consorci del Moianès 938301418 o al correu electrònic: formació@consorcidelmoianes.cat
Arxivat a