L'Ajuntament lliura els premis de la campanya del comerç del Barri Antic

Lliurament dels premis del comerç al Barri Antic
Lliurament dels premis del comerç al Barri Antic | AjM
Redacció
22 de juny del 2018
Actualitzat a les 16:04h
L'Oficina de Turisme de Manresa ha acollit aquest divendres l'acte de lliurament dels premis a les persones guanyadores de la campanya "Barris Antics, molt per descobrir, molt per oferir", que s'ha impulsat des de les associacions de comerciants del carrer del Born; plaça Major, Sant Miquel, Sobrerroca i voltants; carrer Nou; Urgell; Gispert-Vilanova; la UBIC; l'Antic; l'Associació de Paradistes del Mercat de Puigmercadal; el Comissionat pel Centre Històric i la regidoria de Comerç.

Per segon any consecutiu, Manresa participa en aquesta campanya que té per objectiu dinamitzar el comerç de proximitat en els nuclis antics dels municipis catalans.

En total s'han lliurat 37 premis, que consisteixen en una visita turística per a dues persones a cadascun dels 37 municipis adherits a la campanya i en els quals podran gaudir d'experiències gastronòmiques, nits d'hotel, visites guiades, espectacles i productes típics de cadascun dels municipis organitzadors. D'aquesta manera, aquesta campanya té dues vessants: d'una banda, premiar la compra als nuclis antics i, de l'altra, donar a conèixer la riquesa i el patrimoni de cada municipi.

Le mecànica consistia en què el client, per cada compra feta, rebia una butlleta que dipositava en una bústia i l'habilitava per participar en el sorteig. Els guanyadors de la visita a Manresa vindran a la capital del Bages el dissabte 29 de setembre.

L'acte de lliurament dels premis ha comptat amb l'assistència del regidor delegat de Comerç i Mercats de l'Ajuntament de Manresa, Jaume Arnau; i del comissionat del Centre Històric de Manresa, Adam Majó.