Ángel Sáez, reelegit nou primer Secretari de la JSC de les Comarques Centrals

Ángel Sáez es dirigeix als assistents al congrés de la JSC
Ángel Sáez es dirigeix als assistents al congrés de la JSC | JSC
Redacció
22 de juny del 2018
Actualitzat a les 15:28h
La Joventut Socialista de Catalunya de les comarques del Bages, Berguedà i Solsonès ha reelegit Àngel Sáez com a primer secretari de l'organització. Sáez continuarà al capdavant dels joves socialistes de la Catalunya Central amb una executiva que incorpora alguns canvis. 

Amb 22 anys, és l'actual número 4 del PSC a Sant Joan de Vilatorrada. Sáez porta des dels 14 anys militant a les Joventuts Socialistes i en el Congrés del 2015 va assumir la primera secretaria. La resta de la executiva està formada pel surienc Albert Coberó, qui repeteix fórmula amb Sáez i es manté com a Secretari d'Organització, com la també surienca Montserrat Albacete qui segueix al capdavant de la Secretaria de Política Estudiantil i, ara també, la d'Igualtat. Daniel Romero (Sant Joan) s'incorpora com a nou Secretari d'Acció Política i el cardoní Ferran Verdejo serà el responsable de Comunicació de l'organització.

En una emotiva cloenda del Congrés de la Federació, els joves socialistes van acomiadar com a membres de la executiva a dos companys fins ara transcendentals per a l'organització, Elia Tortolero i Josep Gonzàlez, qui vàren ser partícips de la reorganització de les JSC a la Catalunya Central durant l'any 2011 i 2012. Des del primer Congrés de la nova JSC han format part de la executiva. Gonzàlez, de fet, va liderar l'organització entre el 2013 i el 2015.

"Molts joves d'esquerres i no independentistes han vist en la JSC la seva organització de referència", va afirmar Sáez, mostrant-se molt satisfet del creixement que les JSC han experimentat durant els darrers anys. A més, els Joves Socialistes es mostren convençuts que en els propers 3 anys l'organització es farà encara més forta. La nova executiva fixa com a objectiu principal reforçar el paper dels joves en els municipis de cara a les properes eleccions municipals del 2019.