Moià també portarà Els Catarres per la Festa Major

Els Catarres també tocaran a la Festa Major de Moià
Els Catarres també tocaran a la Festa Major de Moià | Marta Mas
Redacció
21 de juny del 2018
Actualitzat a les 11:59h
Fa dos mesos NacióManresa explicava que enguany, l'Ajuntament de Manresa recuperaria el gran concert de Festa Major gratuït i que aniria a càrrec dels Catarres. La notícia, que va causar una gran eufòria entre els amants d'aquest trio musical osonenc, va arribar de la mà de la regidora de Festes i Projecció de la Ciutat, Neus Comellas, que va avançar que el concert tindria lloc el dissabte 25 d'agost.

Però Manresa no serà l'únic municipi que incorporarà Els Catarres en la seva programació festiva. Moià també ho farà, en el marc de la seva Festa Major, el dilluns 13 d'agost. En aquest cas, però, el concert no serà gratuït. Les entrades, que ja són a la venda, tenen un preu de 12 euros si es compren anticipades i de 15 si s'adquireixen el mateix dia. Des de l'Ajuntament, però, es recorda que són limitades i s'adverteix que, potser, el dia del concert, ja no en quedin.

La banda d'Osona presentarà el seu darrer disc, Tots els meus principis, al Parc Municipal de Moià a partir de les deu del vespre. Les entrades es poden comprar a través d'aquest enllaç o bé anant, presencialment, a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament moianès de dilluns a divendres de nou del matí a tres de la tarda, i dimecres de quatre a dos quarts de set de la tarda.
Arxivat a