L'espanyolista de Balsareny de la trucada de Rajoy recorre els dos judicis que va perdre

Jordi Cervantes encara té obertes dues causes més, la denúncia a la pediatra dels seus fills i la que va rebre per insultar greument uns avis al Collbaix

Carrer Travessera de Balsareny
Carrer Travessera de Balsareny | GSV
20 de juny del 2018
Actualitzat a les 22:53h
L'espanyolista de Balsareny Jordi Cervantes, ha presentat recurs contra les dues sentències que s'han dictat contra d'ell fins ara, malgrat que encara es troba pendent de dos judicis més, segons ha pogut saber NacióManresa. El jutge va absoldre el veí de Balsareny a qui Cervantes havia acusat d'agredir el seu fill, i també va resuktar culpable en un altre judici en el qual l'alcalde de la població, Isidre Viu, l'havia denunciat per coaccions.

Cervantes es va fer popular a nivell estatal per haver denunciat a través dels mitjans que algú va intentar cremar-li una bandera espanyola que tenia en el seu balcó i perquè la seva parella va rebre una trucada del llavors president Mariano Rajoy. Ho va fer durant la precampanya electoral del 21-D.

Sobre el suposat incendi de la bandera del seu balcó, la investigació continua oberta, però és molt difícil que hores d'ara s'acusi a ningú per falta de testimonis. Però a part d'aquesta, Cervantes es troba immers encara en dues causes més.

Va denunciar la pediatra del CAP, que és alhora esposa de l'alcalde, per, segons va assegurar, no voler atendre els seus fills. Els fets es van produir quan es trobava pendent de judici la denúncia per la coacció a l'alcalde. La pediatra va atendre els seus fills, però li va comentar a que mentre estigués el procés obert, seria convenient que fos l'altre pediatra del CAP qui els atengués. Poc després, l'esposa de Cervantes es va presentar al CAP cridant i insultant els sanitaris, fet pel qual també va ser denunciat.


També està pendent de la denúncia que van interposar contra ell un grup excursionista de Vilafranca del Penedès a qui va denunciar i amenaçar greument quan anaven a fer-se una foto amb una estelada al Collbaix. El principal document en contra seva va ser el vídeo que ell mateix va gravar. Els insultats el van reconèixer, preciament, arran de fer-se popular per la notícia de la bandera del seu balcó.

Ara, a banda dels dos judicis que té pendents, Cervantes allarga els procediments dels dos casos sentenciats, presentant els recursos. En el cas de la sentència per coaccions, malgrat que amics seus també van ser declarat culpables, l'únic que ha recorregut ha estat ell.