Castellnou repara el col·lector del Serrat i condiciona les piscines i la plaça Joan Vendrell

Piscina del Serrat de Castellnou després de l'actuació
Piscina del Serrat de Castellnou després de l'actuació | AjCnB
Redacció
20 de juny del 2018
Actualitzat a les 17:06h
Aquesta setmana s'acaben tres actuacions destacades a Castellnou de Bages que el nou govern municipal ha afrontat amb caràcter d'urgència.

La primera ha estat reparar els vessaments que, des de fa mesos, feia el col·lector d'aigues residuals del sector del carrer Carena abans de connectar amb la depuradora del Serrat, amb el corresponent problema mediambiental i de pudors.

El segon ha estat resoldre íntegrament les greus mancances de la piscina municipal. El nou govern de Castellnou va rebre la piscina buida, amb greus deficiències d'estanquietat i importants pèrdues d'aigua que s'arrosegaven des de feia anys. S'ha destinat una important partida pressupostària per resoldre íntegrament el problema. Després d'analitzar els punts de pèrdua, s'ha procedit a la seva reparació.

S'ha aprofitat per fer els tancaments amb la zona del Centre Cívic, a pintar els vestidors, pèrgoles i tots els terres exteriors de la piscina, murets inclosos. Els usuaris la podran gaudir el dissabte 23 de juny en la jornada de portes obertes i a partir del diumenge 24 de juny, durant la campanya d'estiu, en els horaris habituals d'11 a 20 h. 

I la tercera actuació ha estat la remodelació i ajardinament de l'àrea de la plaça Joan Vendrell, les pistes de petanca municipals i el parc infantil Meliparc, històric punt de trobada del Serrat, al qual no s'hi feia cap actuació ni pràcticament manteniment des de feia anys. La inauguració d'aquests treballs es farà el diumenge 24 de juny, dia de Sant Joan, a les 12 h amb la col·laboració de la colla sardanista Aires d'Or de Santpedor.