Joan Zapata, escollit candidat del PDeCat per encapçalar la llista de JxCat a Navarcles

Joan Zapata (PDECat) serà alcaldable de Junts per Catalunya a Navarcles
Joan Zapata (PDECat) serà alcaldable de Junts per Catalunya a Navarcles | PDECat
Redacció
20 de juny del 2018
Actualitzat a la 13:40h
Joan Zapata ha sortit escollit com a cap de llista del Partit Demòcrata Europeu Català (PDECat) a Navarcles pels comicis municipals del maig del 2019. Com ja es va anunciar a la Convenció Municipalista del partit, que va tenir lloc el passat cap de setmana, la llista es presentarà sota el paraigües de la marca de Junts per Catalunya (JxCat).

Zapata ha cursat la diplomatura d'arquitectura tècnica. Ha estat treballant en diverses constructores d'enginyeria i arquitectura i en promotores immobiliàries. Actualment treballa com a freelance dins del sector. Arrelat a la vida del poble, va formar part de la junta del Club Hoquei Navarcles.

La seva candidatura va rebre l'aval de tots els associats i associades que van assistir a l'acte que va celebrar-se al municipi per escollir cap de llista. L'assemblea va ser conduïda pel seu president local, Josep Creus, i va comptar amb la presència i les intervencions de la presidenta comarcal, Ivet Castaño, i el coordinador organitzatiu del PDECat, David Bonvehí.

Zapata va explicar, durant l'encontre, el seu projecte per Navarcles, tot palesant la "il·lusió" i l'"empenta" per liderar el partit i l'alcaldia al poble, amb la intenció "d'encomanar les ganes de canvi a tots els navarclins i navarclines".