Comprar a preus rebaixats i amb una copa de vi: la «Happy Hour» dels botiguers del carrer Nou

Els botiguers del carrer Nou de Manresa impulsen una campanya comercial durant els mesos d'estiu
Els botiguers del carrer Nou de Manresa impulsen una campanya comercial durant els mesos d'estiu | Ass. Botiguers carrer Nou
Redacció
20 de juny del 2018
Actualitzat a les 9:44h
Amb la voluntat de fer més atractius els dijous laborables i de potenciar el petit comerç, l'Associació de Botiguers del carrer Nou de Manresa han creat la seva particular Happy Hour, un concepte que normalment s'atribueix a bars o discoteques i que ofereix, durant unes hores determinades, begudes a preus reduïts. En el seu cas, no seran les begudes el que rebaixaran, sinó que seran productes concrets de cada establiment.

En aquest sentit, doncs, durant els mesos de juny, juliol i agost, cada dijous, de set de la tarda a vuit del vespre, els clients que passin per aquest vial del Centre Històric de la ciutat gaudiran de descomptes, ofertes i promocions tot degustant una copa de vi que les mateixes botigues oferiran gratuïtament.

Aquesta iniciativa, expliquen des de l'associació, aportarà, als clients, "una experiència de compra diferent i divertida". A més, afegeixen que "tots els clients que comprin durant la Happy Hour entraran en el sorteig d'un xec regal de 100 euros que podran gastar en els comerços adherits a la campanya". Aquest sorteig es farà el darrer dijous d'agost, dia 30, a la tarda.