Sant Joan de Vilatorrada organitza la primera edició del Torneig de vòlei platja

Presentació del Torneig de vòlei platja de Sant Joan
Presentació del Torneig de vòlei platja de Sant Joan | AjSJV
Redacció
19 de juny del 2018
Actualitzat a les 14:44h
La sala de plens de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada va acollir dilluns la presentació de la primera edició del Torneig de Vòlei Platja, impulsat per la regidoria d'Esports. 

La competició, pionera al municipi, tindrà lloc del 16 al 20 de juliol (de les 17 a les 22 h.) a les piscines municipals. El torneig és obert als majors de 16 anys i consta de dues categories: 4x4 mixt elit i 4x4 obert amateur. Per participar-hi cal inscriure's prèviament abans de l'11 de juliol a través del següent web, enviant un correu electrònic a l'adreça torneigvolei@gmail.com o trucant als telèfons 658897213 o 686929390. El preu de la inscripció és de 10€ per jugador/a i inclou una samarreta, aigua, l'entrada a la piscina municipal per a tots els participants i els obsequis per als finalistes. 

La final del torneig, mentrestant, coincidirà amb la Nit a l'Aigua que el consistori impulsarà el divendres 20 de juliol en el marc de les activitats d'estiu de les piscines municipals. En aquest sentit, Eduard Mata, regidor d'Esports, assegura que "amb l'impuls del torneig de vòlei platja volem nodrir la programació lúdica i esportiva estiuenca amb noves propostes que donin resposta als gustos i interessos dels nostres veïns i veïnes". Mata, a més, afegeix que "amb aquesta iniciativa donem resposta a la demanda feta per un grup de jugadors que el 2017 van començar a idear aquest projecte i a qui els hi agraïm la seva implicació".