Estefania Torrente repeteix com alcaldable d'ERC al Pont de Vilomara i Rocafort

Estefania Torrente, cap de llista d'ERC al Pont de Vilomara
Estefania Torrente, cap de llista d'ERC al Pont de Vilomara | ERC
Redacció
19 de juny del 2018
Actualitzat a les 14:24h
La Secció Local d'Esquerra Republicana de Catalunya del Pont de Vilomara i Rocafort ha escollit per unanimitat Estefania Torrente i Guerrero com a cap de llista per a les eleccions municipals del 2019. Torrente, vilomarenca de naixement, repeteix com a cap de llista després de ja haver-se presentat a les darreres eleccions municipals amb tan sols 23 anys.
 
La cap de llista republicana ha valorat positivament la tasca a l'oposició en aquests tres anys, treball que ha donat alguns fruits com els acords sobre els pressupostos municipals de l'any 2017 i 2018 – amb l'increment de partides socials i millores en l'espai urbà i la seguretat viària a proposta dels republicans-, i altres millores a tots els pobles i urbanitzacions que formen el municipi, com per exemple la senyalització dels carrers de la urbanització de River Park.
 
De cara a les properes eleccions, Torrente ha explicat que es marca com a objectiu "treballar dia a dia pel municipi com hem fet fins ara" i, si és possible "des del govern", mitjançant un projecte "conjunt i participatiu on els conciutadans i conciutadanes del nostre municipi puguin formar part de totes les iniciatives i ser-ne directament partíceps". Al seu criteri, "després de 40 anys de govern socialista al municipi li convé un canvi i des d'ERC volem liderar-lo". Així, doncs, durant els propers mesos "treballarem per fer una candidatura potent i preparada ja que volem ser el relleu i esperem tenir la confiança dels conciutadans per fer-lo realitat".
 
Estefania Torrente i Guerrero és l'actual consellera de l'àrea econòmica del Consell Comarcal del Bages, tenint així una grata experiència en la gestió econòmica comarcal. Advocada de professió i exercent experta en dret administratiu que li permet ser coneixedora de la funcionalitat professional de l'administració pública i, per tant, de l'Ajuntament. D'altra banda, també ha col·laborat en projectes universitaris sobre protecció a la infància.