El CT Manresa conserva el títol de la Lliga Catalana de Primera Divisió

El CT Manresa ha tingut molta activitat tennística aquest cap de setmana
El CT Manresa ha tingut molta activitat tennística aquest cap de setmana | CTM
Redacció
19 de juny del 2018
Actualitzat a les 11:41h
L'equip masculí absolut del Club Tennis Manresa ha conservat aquest cap de setmana el títol de la Lliga Catalana de Primera Divisió. Els manresans, Marc Vargas, Marc Monclús, Marcos Borderías i Jordi Puig s'han imposat a la final al CDTA Belulla per 3-1. Pel que fa al l'absolut femení, han quedat subcampiones de la Lliga Catalana de Segona Divisió, amb un equip format per Clàudia Soler, Mariona Chico, Maria Oltra i Aina Vaquero.

Les instal·lacions del Club Tennis Manresa han acollit aquest cap de setmana la final del 28è Torneig Juvenil Tous.

En categoria benjamí masculí, en Jaume Caus ha arribat a la final contra l'Alejandro Guardia del CT Natació Sant Cugat i el resultat ha estat favorable al manresà per un ajustat 5/3 5/4 (5).

En Roger Ubals, en categoria aleví masculí ha jugat la seva final contra Dani Consatants del CT Torelló. El resultat s'ha decantat del costat del tenista osonenc amb un resultat 7/5 6/2.

L'Àlex Pomés, per la seva part, en categoria infantil masculí ha jugat contra David Mayenco del CT Torelló imposant-se per un incontestable 6/2 6/2.

La representació del CT Manresa en les finals de Torneig Tous en categoria infantil femenina ha estat encapçalada per la Laia Garriga, que en seu enfrontament contra Carlota Ferrés del CT Vic, ha perdut per 6/3 6/2.