Es lliuren els premis del concurs de fotografia emmarcat en la Festa del Parc del Castell

Les instantànies guanyadores van exposar-se a la biblioteca de l'Ateneu Les Bases del 4 al 15 de juny

Redacció
19 de juny del 2018
Actualitzat a les 10:00h
Aquest passat divendres va tenir lloc, a Manresa, el lliurament de premis del concurs de fotografia organitzat amb motiu de la Festa del Parc del Castell, que es va celebrar en aquest espai el 27 de maig passat. Les fotografies guanyadores van ser exposades des del dia 4 i fins el mateix divendres 15 a la biblioteca de l'Ateneu de les Bases, on es va fer també el lliurament de guardons.

Els guanyadors van ser Jaume Jorba, amb la fotografia titulada Mirades; Carles Martínez, autor de la fotografia Allà vaaaa!, i Sussi Garcia, que va presentar la instantània titulada Groc al Parc. En l'acte d'entrega hi va assistir el regidor d'Habitatge i Barris de l'Ajuntament de Manresa, Joan Calmet.

Les activitats al parc del Castell van ser organitzades per les associacions de veïns del Passeig, Vic-Remei i Gal Gravat-Bufalvent, conjuntament amb la Federació d'Associacions de Veïns i altres entitats. La Festa al Parc del Castell tenia per objectiu donar a conèixer el Castell com a pulmó verd al bell mig de la ciutat. La Festa va incloure, a banda del concurs de fotografia, activitats diverses, com dansa, jocs, xocolatada i propostes esportives.