El Pont de Vilomara inaugura les obres de millora a les piscines municipals

L'alcalde del Pont de Vilomara Cecilio Rodríguez talla la cinta durant la inauguració de les millores a les piscines
L'alcalde del Pont de Vilomara Cecilio Rodríguez talla la cinta durant la inauguració de les millores a les piscines | AjEPdV
Redacció
18 de juny del 2018
Actualitzat a les 14:21h
Aquest dissabte es van inaugurar les obres de reforma de la piscina municipal que l'Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort ha realitzat a través d'una subvenció de Xarxa de la Diputació de Barcelona per un import de 265.000 euros.

Les reformes han consistit en la construcció d'una nova zona de jocs aquàtics infantils i l'ampliació de la zona de solàrium. Igualment s'han aprofitat les obres per reformar els vestidors amb un pressupost de 40,000 euros finançats amb recursos propis de l'Ajuntament.

L'acte d'inauguració va comptar amb la presència de l'alcalde, Cecilio Rodríguez, i de la resta de regidors i regidores del consistori. 

En un primer moment es va descobrir una placa commemorativa i seguidament es va fer un recorregut per les instal·lacions per tal que els assistents poguessin veure-les. L'alcalde va fer un parlament i es van posar en funcionament els jocs aquàtics, donant així per iniciada la temporada de bany.

A l'entrada de les instal·lacions es pot contemplar el nou mural que ha realitzat l'artista Jaume Gubianes.