L'advocat de Puigdemont parlarà a Sallent de la situació judicial dels polítics encausats pel procés

Ho farà aquest dijous en el marc d'un sopar que tindrà lloc al restaurant Mas de la Sala de Sallent

Jaume Alonso-Cuevillas serà a Sallent aquest dijous
Jaume Alonso-Cuevillas serà a Sallent aquest dijous | Adrià Costa
Redacció
18 de juny del 2018
Actualitzat a les 10:36h
L'associació Dones Emprenedores i Innovadores de Manresa (Deim) ha organitzat, per aquest dijous, 21 de juny, un sopar-col·loqui per a conèixer de més a prop la situació que s'està vivint a Catalunya arran dels procediments judicials que hi ha oberts en relació a l'anterior govern. És per això que han convidat Jaume Alonso-Cuevillas, l'advocat de Carles Puigdemont, que serà l'encarregat d'explicar en quin moment es troba la realitat judicial dels politics encausats pel procés.

Llicenciat en Dret i Ciències Econòmiques i Administració d'Empreses, Cuevillas va ser Degà de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona durant els anys 1997-2005, i President del Consell de l'Advocacia Catalana entre el 1999 i el 2000. L'any 1999 va ser nomenat vicepresident del Consell General de l'Advocacia Espanyola (càrrec que va ostentar fins al 2005) i President de l'Associació Catalana per a l'Arbitratge (fins al 2004). Entre els anys 2003 i 2004 va ser President de la Comissió de Relacions amb l'Administració de Justícia del Consell General de l'Advocacia Espanyola i el 2005 va ser designat acadèmic electe de la Reial Acadèmia de Doctors.

Ha escrit diversos articles en matèria de dret, n'ha publicat llibres i també ha participat en conferències jornades, congressos i taules rodones en diferents universitats i institucions espanyoles i estrangeres. En aquest sentit també col·labora en diversos mitjans de comunicació, de premsa escrita, de ràdio i de televisió; una feina que combina amb la defensa de Carles Puigdemont.

El sopar-col·loqui d'aquest dijous començarà a les nou del vespre i tindrà un preu de 35 euros (de 30 pels socis de Deim). Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar omplint aquest formulari. Un cop emplenat, es rebrà un correu electrònic amb un codi de reserva que incorporarà, també, el número de compte en el qual s'hauran d'ingressar els diners. La transferència s'haurà de fer amb un màxim de 48 hores. En cas contrari, es desestimarà la inscripció.