Queralt Velasco, setena en el Campionat d'Espanya de natació en aigües obertes

Queralt Velasco, amb el seu entrenador
Queralt Velasco, amb el seu entrenador | Arxiu particular
18 de juny del 2018
Actualitzat a les 8:55h
El Centre d'Alt Rendiment (CAR) de la Cartuja de Sevilla ha acollit des de divendres fins a diumenge la celebració del XXI Campionat d'Espanya d'Aigües Obertes Open Sevilla 2018 i també Master, en la seva IX edició. La competició també ha servit per acollir el Campionat d'Andalusia i Màster. Tot plegat rganitzat per la Reial Federació Espanyola de Natació (RFEN), la Federació Andalusa de Natació (FAN) i amb el suport de l'Institut Municipal d'Esports de Sevilla i la Junta d'Andalucia.

Pel que fa a la representació del Bages, la nedadora Queralt Velasco del CN Terrassa va quedar setena espanyola i desena del total amb un temps de 1h08'09", en la prova dels 5.000 metres, que es va a dur a terme en un circuit de 2500 metres, a les aigües del riu Guadalquivir. Vint-i-vuit nedadores van pendre la sortida, entre elles dues nedadores de la selecció portuguessa i una integrant del club anglès KPS Asteri. La prova la va guanyar Vasiliki Kadoglu (KPS Asteri) amb 1h.05.59, seguida de la portuguesa Mafalda Rosa (1h.05.60) i Andrea Domínguez (CN Ponteareas).

La propera prova en el calendari serà el Campionat de Catalunya d'AAOO que tindrà lloc el proper 30 de juny a les aigües del Port de Barcelona sota l'organització del CN Atlètic Barceloneta i la Federació Catalana de Natació.