La Trobada de Motos Antigues de Monistrol incrementa el nombre de participants

Motos antigues aparcades aquest diumenge
Motos antigues aparcades aquest diumenge | AMD
Redacció
17 de juny del 2018
Actualitzat a les 21:02h
Monistrol i el Massís de Montserrat han tornat a viure aquest diumenge una nova edició de la trobada de Motos Antigues de Monistrol – Ruta dels Portals que, novament ha tingut una gran acollida entre els propietaris de motos clàssiques tal i com reflecteix el nombre de participants. 

Al matí, els més de 160 participants entre pilots i acompanyants (el nombre de motos ha superat el centenar) en aquesta 19a edició de la Trobada que organitzen els Amics de les Motos de Monistrol de Montserrat, s'han posat en marxa a la Plaça de la Font Gran per a iniciar el recorregut que els ha portat en primer lloc a Montserrat i, després de baixar a Monistrol, els ha fet recórrer el massís passant per Collbató, El Bruc, Can Massana, Marganell i Castellbell i el Vilar abans de tornar a Monistrol pels volts de les dues del migdia. 

La jornada s'ha desenvolupat amb total normalitat i les altes temperatures no han incidit excessivament en el rendiment de les motos que, en un bon grapat de casos, superaven els 60 anys de vida. Només s'han registrat tres avaries al llarg del recorregut. 

Tant a la sortida com l'arribada i el pas per les diferents localitats que envolten la muntanya de Montserrat, la caravana de motos clàssiques ha aixecat l'interés del públic, sobretot a Monistrol de Montserrat, Montserrat, El Bruc y Castellbell i el Vilar que han estat els llocs on el nombrós grup de motards ha fet diferents aturades i els vianants han pogut contemplar de prop aquestes joies de les dues rodes impecablement conservades pels seus usuaris que amb la Trobada de Motos Antigues de Monistrol – Ruta dels Portals, tenen l'oportunitat de conduir-les en un recorregut espectacular i compartir experiències amb altres aficionats. 

La participació en aquesta 19a edició de la Trobada, ha tornat a demostrar que és una de les cites del sector amb més arrelament a Catalunya.