Dissabte, a la venda l'abonament del Toc de Teatre del Kursaal

«Èdip» de Sòfocles, es podrà veure al Kursaal el 29 i 30 de setembre
«Èdip» de Sòfocles, es podrà veure al Kursaal el 29 i 30 de setembre | Promocional
Redacció
15 de juny del 2018
Actualitzat a les 12:47h
Aquest dissabte, 16 de juny a les 10 del matí es posarà a la venda, a taquilles i per internet, l'abonament del Toc de Teatre, que inclou 4 obres per un preu de 74 euros. Són quatre propostes escèniques que portaran a la sala gran del Kursaal grans noms de l'escena catalana. 

Les entrades soles dels espectacles del Toc es podran comprar el dimecres 20 de juny, a partir de les 18.00h, també per telèfon i per internet. Cada obra per separat tindrà un preu de 26 euros, excepte en el cas d'"Èdip", que costaran 28 euros.

Obrirà el Toc el 29 i 30 de setembre "Èdip" de Sòfocles amb una nova versió de Jeroni Rubió Rodon, dirigida per Oriol Broggi i protagonitzada per Julio Manrique, i que aquests dies s'està representant al Teatre Romea de Barcelona. 

La segona obra del Toc és "Sopa de pollastre i ordi" d'Arnold Wesker i dirigida per Ferran Utzet que es podrà veure el 27 i 28 d'octubre. Ambientada a Londres i abraçant més de vint anys, de 1936 a 1956, explica la història d'una família de classe obrera, els Kahn, en un món que canvia a tota velocitat. Una producció de La Perla 29 que ha obtingut un gran èxit de crítica i públic a la Biblioteca Nacional de Catalunya. 

Els dies 24 i 25 de novembre es podrà veure "Un cop l'any" de Bernard Slade, sota la direcció d'Àngel Llàcer i interpretada per Mar Ulldemolins i David Verdaguer. La divertida comèdia "Un cop l'any" és l'adaptació de "Same Time, Next Year" un espectacle original que va triomfar als anys 70 a Broadway i que mostra la relació en secret entre dos amants que decideixen trobar-se només un cop l'any, mentre la resta de la seva vida segueix amb els seus matrimonis i fills.

La darrer obra del Toc de Teatre serà "Les noies de Mossbank road" d'Amelia Bullmore amb l'aclamat muntatge dirigit per Sílvia Munt i protagonitzat per Clara Segura, Marta Marco i Cristina Genebat que acollirà la Sala Gran el 15 i 16 de desembre. Una història que ens parla de l'amistat que sorgeix en un espai de llibertat com és un pis d'estudiants, lluny del pes de la família.

Com és habitual, de totes quatre obres se n'ha programat una doble funció: dissabte a les 21h, i diumenge a les 18h a la sala gran del Kursaal.