​Alumnes de Súria i Valls de Torroella trien els seus contes preferits en el 13è Premi Atrapallibres

Els alumnes de primària de les escoles de Súria i Valls de Torruella van escollir els seus contes preferits en el marc del 13è Premi Atrapallibres
Els alumnes de primària de les escoles de Súria i Valls de Torruella van escollir els seus contes preferits en el marc del 13è Premi Atrapallibres | AjSúria
Redacció
15 de juny del 2018
Actualitzat a les 12:15h
Alumnes de les escoles d'educació primària de Súria i de Valls de Torroella (Sant Mateu de Bages) van rebre aquest dimarts, 12 de juny, els diplomes acreditatius de la seva participació com a jurats en el 13è Premi de Literatura Infantil Atrapallibres, organitzat pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (ClijCAT) amb la voluntat d'estimular, entre els nens i nenes de 9 a 12 anys, la lectura d'imaginació.

Aquest ha estat el quart any consecutiu que les escoles de la vila han pres part en aquesta iniciativa, dins del programa Súria Municipi Lector. L'acte, que va tenir lloc a la biblioteca municipal, va començar amb unes paraules de benvinguda i agraïment per part de la regidora de Cultura, Montserrat Juncadella.

Acte seguit, la bibliotecària del poble, Maria Àngels Alsina, va donar a conèixer el veredicte d'aquesta 13a edició del premi, que va guardonar, en la categoria de 9 anys, el llibre El lladre d'entrepans (editorial Cruïlla), de Patrick Daylon i André Marois i amb traducció de Coral Romà. Un noi anomenat Nadal (editorial Estrella Polar) va ser el preferit dels nens i nenes que van participar en la categoria de 10 anys. Es tracta d'un conte escrit per Matt Haig i traduït al català per Anna Llisterri. Finalment, la publicació premiada pels infants d'11 i 12 anys va ser La pel·lícula de la meva vida (editorial Cruïlla), obra de Maite Carranza amb il·lustracions d'Iratxe López de Munáin.

El lliurament de diplomes va comptar amb la presència de professorat i familiars d'alumnes de les escoles surienques Francesc Macià, Mare de Déu de Montserrat i Fedac-Súria, i de l'escola Sant Esteve de Valls de Torroella. L'acte va cloure amb un berenar per a tots els assistents.
Arxivat a