La PAHC convoca una concentració pel suïcidi d'un home que anava a ser desnonat

Els fets van passar dimecres al matí a Cornellà quan l'afectat va saltar des d'un desè pis quan la comitiva judicial va trucar a casa seva

L'edifici de Cornellà des d'on va saltar l'home
L'edifici de Cornellà des d'on va saltar l'home | ACN
Redacció
15 de juny del 2018
Actualitzat a les 10:18h
La PAHC Bages ha convocat aquest divendres a les 6 de la tarda a la Plaça Major una concentració per denunciar el cas d'un home que dimecres al matí va saltar des d'un desè pis a Cornellà en el moment que la comitiva judicials i els Mossos d'Esquadra l'anaven a desnonar.

Amb el lema "No són suïcidis, són assassinats", la convocatòria denuncia que els desnonaments provoquen casos de desesperació que poden acabar de la pitjor manera.

L'home va morir aquest dimecres al matí a Cornellà després de saltar per la finestra del seu domicili, situat en un desè pis, quan la comitiva judicial l'anava a desnonar. Va ser just en el moment en què la comitiva, acompanyada dels Mossos d'Esquadra, ha trucat a la porta.

El desnonament s'havia demorat dues vegades. L'Ajuntament de Cornellà ha anunciat que estudia emprendre accions legals contra el banc propietari del pis. Ho ha afirmat la tinent d'alcalde d'Educació i Polítiques Socials, Montse Pérez, que ha assegurat que no s'entenen "les presses" de l'entitat -el Banc Popular- per tirar endavant el desnonament. 

Ja aquest dijous unes dues-centes persones es van concentrar davant del Departament d'Interior de la Generalitat, a Barcelona, per protestar.