Les Aamas estrenaran la seva activitat pública amb una concentració per les temporeres de Huelva

Tindrà lloc dissabte a les 5 de la tarda a la plaça de Crist Rei

Redacció
14 de juny del 2018
Actualitzat el 15 de juny a les 8:39h
Les Aamas, l'Assemblea d'Afectades pel Masclisme i el Patriarcat, organitzaran dissabte el seu primer acte públic malgrat que porten reunint-se els divendres des de fa mesos a l'Ateneu la Sèquia.

El proper dissabte a les 5 de la tarda, Les Aamas convoquen una concentració de solidaritat amb les temporeres de Huelva, que han denunciat explotació laboral, racisme i agressions sexuals a les plantacions de maduixa. La concentració anirà seguida de la "marxa de la maduixa podrida", segons han batejat les organitzadores.

El mateix dissabte al vespre, Les Aaamas participaran en la jornada de portes obertes de l'Ateneu la Sèquia, on aprofitaran per explicar qui són i com funcionen.

En aquest sentit, Les Aames conviden a l'acte de dissabte o a les assemblees dels divendres totes aquelles dones, lesbianes o trans que hagin patit alguna agressió sexual o violència de gènere; hagin estat acomiadades per estar embarassades o malaltes, o, simplement, estiguin fartes d'anar pel carrer amb por de ser increpades o intimidades per la seva opció sexual o identitat de gènere.