Sallent ofereix una àmplia programació per a l'estiu

Sallent tornarà a comptar amb diversos cicles de música
Sallent tornarà a comptar amb diversos cicles de música | AlSllt
Redacció
14 de juny del 2018
Actualitzat el 18 de juny a les 12:05h
Sallent presenta un programa molt ampli amb tot tipus de propostes per seguir actius durant els mesos d'estiu. Continuaran els cicles de Gresca a la Fresca, les nits al Castell, el Cinema a la Fresca i aquest any, a més a més, s'hi afegeix el cicle de nits a l'Escorxador. Una pila d'activitats pensades per a tothom, des dels més menuts fins als més grans.

Com cada any, la programació ha començat al mes de juny, enguany amb el concert de Buhos a l'Escorxador. El primer dels quatre concerts que arriben a Sallent en el marc del cicle de nits a l'Escorxador. Els dies 6 i 20 de juliol actuaran Rumba Tarumba i Antonio el Remendao. L'última de les propostes serà Mishima el 7 de setembre. Tots els concerts aniran seguits de sessió de DJ per allargar una mica més la nit.

El mes de juny també comença amb la retransmissió en directe de l'òpera "Manon Lescaut" de Puccini des del gran teatre del Liceu, que tindrà lloc aquest dissabte a la fàbrica vella. I el dia 23 l'AVV Poble Nou organitza la revetlla de Sant Joan a la Torre del Gas.

La plaça Sant Antoni Maria Claret s'omplirà de música fins a finals de juliol. Començarà el 29 de juny amb una sessió de ball amb Andreus Duet i se seguirà ballant els dies 6, 13 i 20 de juliol amb Ostres Ostres, Pep i M. Jose trio i Cotton Club. El dia 21 de juliol hi haurà show de la gent gran Navàs-Sallent. Els actes clouran a la plaça el dia 27 amb les Havaneres Mar Endins.

Per altra banda no pot faltar el clàssic Cinema a la Fresca al Parc Pere Sallès que organitza Adona't. Els dies 7 i 28 de juliol es projectaran les pel·lícules de "Coco" i "Nuestro último verano en Escocia". I el 4 i 15 d'agost els films "Figuras ocultas" i "El gran showman".

El Castell de Sallent tornarà a acollir el cicle de sopars-concerts que s'organitzen des de la Trenta-sisena. Bug. Jazz i Funky encetarà la programació el primer dissabte de juliol. Els següents dissabtes agafaran el relleu El pont d'Arcalís, Núria Cols i Jordi Farrés i The River Troupe Gospel.

Programa de Gresca a la Fresca
Programa de les Nits a l'escorxador