L'Avinent Manresa, guardonat a la Diada de l'atletisme català

Representants de l'Avinent Manresa amb els reconeixements rebuts
Representants de l'Avinent Manresa amb els reconeixements rebuts | CAM
Redacció
13 de juny del 2018
Actualitzat a les 22:33h
L'Avinent Club Atlètic Manresa ha estat reconegut aquest dimecres en la Diada de l'atletisme català que s'ha viscut en la sala d'actes del Consell Català de l'Esport com a millor equip del campionat de Catalunya juvenil femeni 2017 a l'aire lliure, millor equip del català infantil masculi 2018 en pista coberta i millor equip del català juvenil femeni 2018 en pista coberta. Han rebut els guardons els directius del club Manel Molera i Guillem Pallejà.
 
En el transcurs de la gala, s'han distingit els millors equips en tots els campionats individuals de pista a l'aire lliure 2017 i en pista coberta 2018, així com també s'han entregat insignies d'argent a jutges amb 25 anys d'activitat. Durant la gala també s'han lliurat diplomes als rècords de Catalunya batuts a l'aire lliure 2017 i en pista coberta 2018, entre els quals el de la saltadora manresana Mònica Clemente en perxa en pista coberta.

També s'han proclamat els millors atletes catalans del 2017 en cadascuna de les diferentes categories, amb protagonisme principal per al migfondista gironí Adel Mechaal i la banyolina Esther Guerrero, ambdos atletes de New Balance, i aquesta darrera, entrenada pel tècnic manresà Lleonart.