L'última producció del Kursaal i Kids&Us del Jan&Júlia viatja a Madrid

Jan i Júlia i Danielle seran aquest diumenge a Madrid
Jan i Júlia i Danielle seran aquest diumenge a Madrid | MEES
Redacció
13 de juny del 2018
Actualitzat a les 22:09h
El musical "Jan &Júlia: let's go camping" es podrà veure aquest proper diumenge al Teatro Auditori Plácido Domingo del barri Montecarmelo de Madrid, en dues funcions. La segona producció del Servei Educatiu del Kursaal i Kids & Us, que es va estrenar el maig del 2015 al Teatre Kursaal, s'ha pogut veure fins ara a Getafe, Madrid, Pamplona, Tudela, Viladecans, Igualada, Barcelona, Burgos i Lloret de Mar. 

L'espectacle té com a protagonistes el Jan i la Júlia, dos germans que ja han encapçalat diversos espectacles del Servei Educatiu del Kursaal, i la Danielle, la seva cangur anglesa. Amb ella cantaran cançons, aprendran jocs i passaran un dia inoblidable enmig de la natura. L'obra, escrita per Cristina Gonzàlez i dirigida per Sílvia Sanfeliu, està protagonitzada per Sílvia Blavia, Albert Ruíz i Danielle Balfour. 

Aquest és el segon espectacle fruit de la col·laboració entre Servei Educatiu del Kursaal i Kids & Us. El primer, "Jan & Júlia, benvinguda nanny", es va estrenar al Kursaal l'octubre de 2013 i des d'aleshores ha realitzat una intensa gira per Granollers, Sant Cugat, Viladecans, Ripollet, Vic, Reus, Barcelona, Logronyo, Tudela, Pamplona, Madrid, Burgos i Manacor.