Paidos participa en un projecte d'intercanvi amb alumnes de Hensted-Ulzburg

Grup d'alumnes del Paidos a Hamburg
Grup d'alumnes del Paidos a Hamburg | Paidos
Redacció
13 de juny del 2018
Actualitzat a les 17:33h
En grup d'alumnes de 4t d'ESO de l'Escola Paidos han participat en un projecte d'intercanvi amb alumnes de Hensted-Ulzburg, al nord d'Hamburg, a Alemanya, amb l'objectiu de viure experiències reals i desenvolupar-se en entorns desconeguts.

Des de principis de gener, els alumnes dels dos centres van estar en contacte gràcies a les noves tecnologies. A finals d'abril, els santfruitosencs van viatjar a Alemanya per poder conèixer els seus nous companys. Durant cinc dies, van visitar Hamburg i van viure com és una jornada en un institut públic. Un mes més tard, els alumnes alemanys van visitar Catalunya i van poder conèixer l'escola, el país i la cultura catalana.

L'escola té la voluntat de repetir aquesta experiència que, a més de la participació dels alumnes, també ha implicat a les famílies. Per a l'escola aquesta activitat és una més del projecte d'aprenentatge de les llengües estrangeres, com els Premis Mia Victori, l'English Day o els projectes que es desenvolupen conjuntament amb escoles d'Austràlia, Alemanya i Estats Units.