La Casa Lluvià acollirà l'exposició «Itineraris d'expressions» de Josep Manuel Rigat

La mostra, organitzada pel col·legi d'arquitectes, s'inaugurarà divendres

per Redacció , 13 de juny de 2018 a les 16:08 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de juny de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El divendres 15 de juny a les vuit del vespre, s'inaugurarà a la sala d'exposicions de la Casa Lluvià la mostra pictòrica "Itineraris d'expressions",  de Josep Manuel Rigat.

L'autor exposa una trentena de peces agrupades en "itineraris" o "camins" clarament diferenciats, ja sigui pels diferents suports, tècniques, formats utilitzats o temàtiques escollides. En alguns dels itineraris l'artista, a partir d'una certa experimentació, intenta aconseguir  una "evolució" dins la seva obra.


Josep Manuel Rigat és arquitecte de professió, berguedà de naixement i amb despatx professional a Manresa des del 1975. Afeccionat a la pintura des de sempre, també al disseny gràfic, no ha pintat com a professional però considera el seu treball pictòric una obra de creació amb tot el que això suposa.

Treballa els temes amb tècniques i llenguatges contemporanis. Les tècniques mixtes, les repeticions d'elements i la gamma cromàtica són elements primordials a la seva obra.


És a partir de l'any 2008 quan intensifica la seva activitat artística. Ha participat en nombroses exposicions individuals i col·lectives, obtenint diversos premis de pintura i també de disseny gràfic i arquitectura. En l'exposició que ara es presenta es poden veure les diverses tendències de la seva producció més recent.

La mostra, organitzada per la Demarcació de les Comarques Centrals del COAC, es podrà visitar fins el 15 de juliol, de dimecres a dissabte de 18 a 21 h a la sala d'exposicions de la Casa Lluvià. Carrer Arquitecte Oms, 5 de Manresa.

 

Participació