Mútua Intercomarcal premia l'excel·lència empresarial d'Ampans

Lliurament del premi de la Mútua Intercomarcal a Ampans
Lliurament del premi de la Mútua Intercomarcal a Ampans | Ampans
Redacció
13 de juny del 2018
Actualitzat a les 16:07h
La Mútua Intercomarcal ha atorgat a Ampans el premi a l'excel·lència empresarial 2017, un premi vinculat a la gestió sostenible dels recursos implantats en polítiques de Responsabilitat Social Corporativa des dels àmbits social i econòmic.

El director general i el cap de gabinet de Presidència i direcció general de la Mútua Intercomarcal, Enric González i Lluís Sarró, respectivament, han entregat el Premi al president d'Ampans, Sebastià Catllà, i al director general, Toni Espinal.

Enric González de la Mútua intercomarcal remarca que Ampans és una entitat vinculada a la Mútua des de fa molts anys, amb un gran compromís amb el territori i el benestar de les persones amb discapacitat i que destaca per la seva qualitat en el servei que ofereix, mentre que Sebastià Catllà destaca que per Ampans és un reconeixement al compromís de l'entitat i als seus professionals en la millora contínua, com un estil de treball.

La Mútua Intercomarcal va crear els Premis d'Excel·lència en la gestió empresarial l'any 2017 amb l'objectiu de premiar empreses mutualistes per la seva implicació i treball en matèria de seguretat i salut laboral.

Es valoren diferents aspectes aplicats en la gestió eficient de la millora contínua en procediments preventius conjuntament amb la realització de campanyes dirigides a la reducció constant dels índex de sinistralitat i d'absentisme.

A més a més la Mútua Intercomarcal, amb la instauració d'aquests premis, fomenta la cultura de salut a les organitzacions, valorant la realització de campanyes dirigides a minimitzar factors de risc com poden ser els trastorns múscul-esquelètics o la difusió dels hàbits saludables a les empreses.
Arxivat a