El Bages prepara un autobús per anar dissabte a la concentració de suport als joves d'Altsasu

L'autobús sortirà d'Artés a les 8 del matí, farà parada per recollir gent de Sallent i Cabrianes i també a Manresa, tot i que si hi ha gent podria avançar la sortida a Moià

Una de les manifestacions que han tingut lloc a Altsasu
Una de les manifestacions que han tingut lloc a Altsasu | Guaixe
Redacció
13 de juny del 2018
Actualitzat a les 15:42h
Els Comitès de Defensa de la República del Bages i el Moianès han preparat un autobús per assistir, el proper dissabte, 16 de juny, a les 5 de la tarda a la concentració que hi ha prevista a Altsasu (Iruña) per donar suport i reclamar justícia per als joves a qui l'Audiència Nacional ha condemnat a penes que van des dels 2 fins als 13 anys de presó per una baralla en un bar en que també hi van estar implicats dos agents de la Guàrdia Civil fora de servei.

Els joves, algun dels quals porten més d'un any i mig en presó preventiva, van estar acusats inicialment de terrorisme i, malgrat que el tribunal va desestimar aquest delicte, sí que els han sentenciat per danys i delictes d'odi.

L'autobús que s'ha preparat des del Bages sortrà d'Artés a les 8 del matí, a 1/4 de 9 farà parada a la benzinera del Lleó per recollir les persones de Sallent i Cabrianes, i 5 minuts més tard farà parada a la benzinera del Petrocat de Manresa. L'organització contempla, si hi ha suficient demanda, que l'autobús pugui sortir més d'hora des de Moià.

La tornada cap a Manresa es farà tant bon punt acabi la concentració a Altsasu, sobre les 9 del vespre. El preu és de 30 euros, i la reserva cal fer-les a través de les xarxes dels propis CDR.
Arxivat a