El teatre musical de l'Escola de Música d'Artés interpretarà «Matilda» el cap de setmana

Alumnes de teatre musical de l'Escola de Música d'Artés
Alumnes de teatre musical de l'Escola de Música d'Artés | EMA
Redacció
13 de juny del 2018
Actualitzat a les 11:21h
El proper cap de setmana, els alumnes de teatre musical de l'escola de música d'Artés posaran en escena el musical de Roald Dahl "Matilda". Des de l'escola, conjuntament amb el grup de teatre del poble, el NEI, i la col·laboració de l'Ajuntament, s'ha treballat durant el curs aquest musical amb les danses, cançons i text que el formen.

Són un total de 24 actors, amb uns decorats que impacten i música en directe amb professors de l'escola (Xavi Jo a la bateria, Angi Ríos flauta travessera, Dídac Mirallas al clarinet i Anna Clarena al violí, dirigits pel pianista i responsable dels arranjaments David Martell). La direcció general va a càrrec de la professora Mònica Ramírez, amb en Carles Suero, Pere Bitriu i Òscar Vilarassau a la part de guió.

Les representacions seran el dissabte a 2/4 de 9 del vespre i el diumenge a les 12h del migdia a la Sala Dos de Gener d'Artés. Les entrades anticipades es poden comprar a la mateixa escola de música i a les taquilles de la sala els dies de les representacions.