Diego Ocampo veu en l'ascens un dels moments més feliços de la seva vida

"Quan hem fet el primer bàsquet ja semblava que haguéssim guanyat per com animava la grada", ha apuntat Álvaro Muñoz

Diego Ocampo durant el partit definitiu contra el Melilla
Diego Ocampo durant el partit definitiu contra el Melilla | J. Alberch
Xavier Sucarrats / Joel Peña
13 de juny del 2018
Actualitzat a les 0:52h
No ho ha dubtat gens. El tècnic de l'ICL Manresa, Diego Ocampo, ha reconegut que l'ascens de l'ICL Manresa és un dels moments més feliços de la seva vida. "No només com a tècnic sinó també com a persona ja que el bàsquet forma part de la meva vida", ha declarat l'entrenador gallec.

Un triomf amb les conseqüències d'ascens a l'ACB comportava més un seguit d'agraïments que no pas un anàlisi tàctic. Ocampo no s'ha oblidat ningú: jugadors, satff tècnic, equip mèdic, directius i afició. Una afició que espera seguir gaudint la propera temporada i de la qual ha dit "haver flipat per haver-nos ajudat tant". I tampoc ha oblidat dues persones que van començar la temporada al club però no l'han acabat. Una part de l'èxit és per a Aleix Duran i les seves 24 victòries. Sense la tasca del terrassenc l'ascens no hauria estat possible. Com també ha recordat Javi Múgica, qui va deixar l'equip quan va arribar Nacho Martín. 


Ocampo ha mostrat molt orgull d'uns jugadors "que s'han deixat entrenar" en una feina que ha durat 45 dies.  L'entrenador de l'ICL Manresa va començar la temporada a l'ACB amb el Joventut i va ser destituït. I l'acaba amb un ascens a la màxima categoria. L'entrenador ho ha definit com una paradoxa que pensa gaudir molt. "i més d'un dia", ha comentat amb humor. 

Alejandro Alcoba se'n va orgullós amb el seu equip

El tècnic del Melilla, Alejandro Alcoba, ha començat felicitant l'ICL Manresa per al seu ascens a l'ACB. Per al tècnic visitant, el partit s'ha trencat al tercer quart i n'ha assumit la culpa per "intenta l'heroica massa d'hora". Alcoba s'ha lamentat d'una diferència massa gran després de com havia anat tota la sèrie. 

L'entrenador melillenc ha mostrat orgull cap als seus jugadors per la tasca de tota la temporada i ha agraït  un cop més el tracte rebut a Manresa durant el play-off. igual que el segon partit s'ha acomiadat dels informadors un a un i ha emplaçat la premsa present a la sala de premsa a trobar-se d'aquí un any amb els dos equips a l'ACB. 

La defensa, el contraatac i un Nou Congost de primera tornen l'ICL Manresa a la lliga Endesa

Després de la victòria que significava l'ascens de l'ICL Manresa a l'ACB, diversos jugadors han comentat el partit i tots han coincidit en tres factors: la defensa, l'atac i, el més important, l'esforç de l'afició. Jordan Sakho ha titllat el partit d'increïble. "Ens havíem de centrar en defensar bé i en executar bé els contraatacs i ens ha sortit a la perfecció" ha reconegut el pivot.  Guillem Jou només ha tingut paraules per l'afició de primera que ha vingut avui a un Nou Congost que estava ple de dalt a baix.

Nacho Martín ha sigut més extens a l'hora d'analitzar el partit. Ha començat destacant que el partit no ha estat dramàtic com ho havien estat els últims. Martín també ha reconegut que jugar com a local amb l'afició del Manresa animant és indescriptible i ells han sigut els que han guanyat el partit. "Nosaltres corríem i tiràvem, però està clar que ells són els guanyadors del partit".

Finalment, Álvaro Muñoz ha explicat que el partit ha sortit rodó i tothom ha estat molt concentrat els quaranta minuts reglamentaris. També ha parlat de la confiança que ha tingut l'equip gràcies a l'afició. "Quan hem fet el primer bàsquet ja semblava que haguéssim guanyat per com animava la grada" ha reconegut l'aler.
Arxivat a