Els alumnes del Lluís de Peguera s'aconsten a la cultura europea amb un Passaparaula

Passaparaula sobre la cultura europea a l'institut Lluís de Peguera
Passaparaula sobre la cultura europea a l'institut Lluís de Peguera | AjM
Redacció
12 de juny del 2018
Actualitzat a les 15:09h
Amb motiu de l'Any Europeu del Patrimoni Cultural 2018, des de l'Ajuntament de Manresa, amb el suport del Consell Català del Moviment Europeu i la Diputació de Barcelona, s'ha proposat organitzar diferents actes amb l'objectiu d'apropar Europa als ciutadans. Una d'aquestes activitats ha tingut lloc aquest dimarts al migdia a la sala d'actes de l'Institut Lluís de Peguera.

L'acte Passaparaula sobre Cultura Europea és un joc lúdic i cultural en què, de manera divertida i amena, els participants i assistents han descobert els fets culturals europeus que compartim com a patrimoni comú, alguns dels quals són desconeguts per una bona part de la població. L'activitat ha estat pensada i enfocada per als estudiants de 1r d'ESO.

A la jornada hi han assistit la regidora de Projecció de Ciutat i Festes, Neus Comellas; la regidora delegada de Cohesió Social, Gent gran i Salut, Ensenyament i Universitats, Mercè Rosich; el secretari general del Consell Català del Moviment Europeu, Joaquim Millan; la directora de l'institut, Assumpta Pla, els professors Pep Castilla i Gemma Lozano; i una de les organitzadores, Sònia Puyol.

Mercè Rosich ha remarcat que amb aquests actes es promou l'aprenentatge a fora de l'aula i que és molt important anar adquirint nous coneixements per ampliar el bagatge cultural dels estudiants. Al seu torn, Neus Comellas ha defensat les activitats participatives lúdiques, perquè ens apropen al món europeu a través del joc i ens ajuden a conèixer on pertanyem.