L'infantil del CN Minorisa, segon a la Copa Catalana del Grup B de natació

Els joves nedadors del club manresà van aconseguir deu posicions de podi

Redacció
12 de juny del 2018
Actualitzat a les 11:57h
El CN Minorisa infantil va assolir una valuosa segona posició en la final de la Copa Catalana del Grup B, celebrada a les piscines municipals manresanes aquest cap de setmana. La competició, que reunia als equips classificats en la general entre els lloc 13è i 24è del rànquing de la lliga va ser força emocionant, amb bons registres i una competitivitat destacable de tots els esportistes.

Els club participants foren, CN Sant Sadurní, CN Piera 2012, CN Vic-ETB, CN Banyoles, CN Cervera, CEN Balaguer, CN Badalona, CN Vallirana, CN Viladecans, CN L'Hospitalet i AN Gramanet.

L'equip manresà va estar format per Àneu Ferrer, Victoria Didyk, Aroa Serracanta,Rosa Herrera, Alba Martínez, Laia Mangues, Erik Ribes, Carles Martínez, Miquel Rosich, Gabriel Iwan, Edgar Rosado, Adrià Herrador i Quim Gonzalvo.

La brillant actuació dels nedadors de Genís Rico els va permetre, després de molta lluita, assolir un segon lloc molt meritori, darrera del CN Sant Sadurní, que es mostrà superior a la resta de clubs.

Les actuacions més destacades dels manresans van ser les d'Àneu Ferrer, amb dos primers, en 200 metres papallona i 200 metres estils, i un tercer lloc, en els 400 metres lliures; Erik Ribes, un primer en 200 metres estils, i un segon lloc, en 400 metres lliures; Carles Martínez, primer en els 100 metres braça; Miquel Rosich, tercer en els 100 metres braça; Gabriel Iwan, segon en els 100 metres esquena, i Quim Gonzalvo, primer en els 200 metres lliures i segon en l'hectòmetre de la mateixa especialitat.