Cristina Fabregat serà la candidata d'ERC a Castellgalí per a les municipals

Cristina Fabregat
Cristina Fabregat | ERC
Redacció
11 de juny del 2018
Actualitzat a les 21:25h

Cristina Fabregat Foto: ERC


L'assemblea local d'ERC de Castellgalí va elegir per unanimitat a Cristina Fabregat i Sintes com a candidata a l'alcaldia per a les eleccions municipals del proper any. De ser elegida com a alcaldessa, seria la primera dona al capdavant de l'Ajuntament de Castellgalí.
 
La nova candidata republicana és una persona que ja compta amb experiència a l'àmbit polític local, ja que va ser regidora d'Educació i Salut Pública a Castellgalí com a independent durant el mandat 2008-2011. Ara, ha pres la decisió de tornar a la política local 'amb la il·lusió de donar una resposta a les inquietuds que he anat detectant amb el contacte amb els veïns'. I per això es marca com a objectiu 'crear un projecte engrescador i participatiu, amb una nova mirada al poble, posant l'èmfasi en tots els aspectes potencials que té, trencant la inèrcia de les legislatures passades i convertir-lo en un entorn en el que el seus habitants se sentin integrats i còmplices de la vida al poble' de manera que, afirma, 'aquest deixi de ser un lloc on dormir a ser un lloc on viure'.
 
Fabregat, nascuda a Barcelona el 1973, va venir ja molt jove a formar part del poble i des de llavors està molt vinculada a Castellgalí, on viu i treballa. Ha format part del grup de teatre Elenc la Roda de Castellgalí durant molts anys i actualment és sòcia de l'ANC. A nivell professional, va ser secretària del Consell d'Administració de la Mútua L'Aliança, on treballava dins el Departament de Màrqueting. En aquests moments és sòcia i administradora d'una empresa familiar i regenta un centre d'estètica. La seva característica principal és el seu caràcter obert i emprenedor: Amb 18 anys ja va obrir el seu primer negoci, una llenceria.