La 19a Trobada de Motos Antigues de Monistrol engega motors amb més preinscripcions que mai

L'edició d'enguany de la Trobada de Motos Antigues de Monistrol registra més preinscripcions que mai
L'edició d'enguany de la Trobada de Motos Antigues de Monistrol registra més preinscripcions que mai | AMD Monistrol
Redacció
11 de juny del 2018
Actualitzat a les 12:05h
Aquest diumenge, 17 de juny, se celebrarà, per dinovè any consecutiu, la Trobada de Motos Antigues de Monistrol de Montserrat, un esdeveniment totalment consolidat entre els amants de les motos clàssiques que, a més, proposa un recorregut circular pel Massís de Montserrat. Organitzada pels Amics de les Motos Antigues de Monistrol de Montserrat, la convocatòria d'enguany ja compta amb més preinscripcions que mai. És per això que els impulsors de la iniciativa esperen superar els 120 participants.

La trobada començarà a les vuit del matí des de la plaça de la Font Gran. Allà, tots els participants podran formalitzar la seva inscripció i començar a escalfar motors per dirigir-se fins el Restaurant Montserrat, on els esperarà un esmorzar de forquilla i ganivet. Serà llavors, pels volts de les deu del matí, que començarà la ruta, que desfarà el camí cap a Monistrol passant per Collbató, El Bruc, Can Massana, Marganell i Castellbell i el Vilar.

Un cop acabat el recorregut, els participants podran recollir una samarreta commemorativa i una foto impresa personalitzada que els hauran fet en el moment de la sortida.

Com ja és habitual, la trobada comptarà amb la presència de la família Bultó, que hi participarà amb motos que van marcar la història de la motocicleta a Catalunya de la mà de la marca Bultaco.

Per a inscriure's a la jornada cal omplir aquest formulari i enviar-lo al correu [email protected]. Des de l'organització es recomana que, abans de formalitzar-la, es llegeixin, detingudament, les bases de participació, que es poden descarregar a través d'aquest enllaç.