Manel Fontdevila deixarà de dissenyar el cartell del Campi qui Jugui després de vint anys

L'organització ha decidit convocar un concurs per escollir la imatge de la nova edició d'aquest campus infantil nadalenc

per Redacció, Manresa | 11 de juny de 2018 a les 11:29 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de juny de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Associació Juvenil Campi qui Jugui ha obert la convocatòria per participar en el primer concurs del cartell del Campi qui Jugui, que enguany celebrarà la seva trenta-tresena edició. La tria del cartell del Saló de la Infància i de la Joventut de Manresa mitjançant concurs és una novetat destacada, atès que en les edicions anteriors la imatge sempre havia estat obra del ninotaire Manel Fontdevila. Amb aquest canvi es busca portar a terme un procés el més participatiu possible.

Tots el interessats en participar-hi podran presentar un treball que ha de ser inèdit, en català i ha de versar sobre l'eix temàtic -que enguany són els jocs- i ha de contenir l'eslògan Campi... juguem?


Segons les bases del concurs (que es poden consultar prement aquest enllaç) hi poden participar persones de qualsevol edat que presentin els treballs via correu electrònic a campiquijugui@gmail.com. El termini de presentació dels originals serà el dia 2 de setembre. El guanyador rebrà 300 euros i el jurat farà públic el veredicte durant la setmana del 17 de setembre a través de la premsa i les xarxes socials.

 

 

Participació