Manrusionica viu una edició amb més «lives» que mai i una Reforma totalment femenina

La vuitena edició del Festival de Música Electrònica torna a omplir de públic i repeteix l'èxit del "videomapping" a la façana de la Seu

La Reforma ha acollit la part principal i més vistosa de Manrusionica
La Reforma ha acollit la part principal i més vistosa de Manrusionica | Pere Fontanals
10 de juny del 2018
Actualitzat el 11 de juny a la 13:52h
La vuitena edició del Festival de Música Electrònica de la Catalunya Central, Manrusionica, ha tornat a omplir una jornada de propostes en els escenaris habituals, el parc de la Seu, la Reforma i la sala Stroika, amb més actuacions en directe "lives" que mai, i amb tres dones dirigint les sessions a l'espai principal del ThunderBitch des d'on s'han projectat el "videomapping" a la façana principal de la Seu.

En total han estat 19 hores de música electrònica que han portat artistes consagrats a nivell internacional, com Umwelt, Nightwave o Cora Novoa, a banda de mitja dotzena de "lives" al Parc de la Seu. Els visitants, que han començat a visitar el parc a partir de l'hora del vermut, han pogut menjar de la mà de Ca l'Arpellot, i han allargat les hores fins al vespre seguint propostes de diferents estils, pensades per arribar a tot el públic.

Amb la vesprada ha arribat l'hora de la Reforma i amb la negra nit, la de la façana principal de la Seu. Tres dones han dirigit les sessions en aquest escenari durant 7 hores. La gallega Cora Novoa, Ylia i Nightwave han omplert la plaça de la Reforma de so mentre el "videomapping" s'obria pas a la façana de la Seu, entre un públic electronitzat i un altre d'encuriosit per la projecció.

El festival s'ha allargat fins a les 7 del matí a la sala Stroika amb les actuacions "live" de Adwer, Blush Response i Delusions i els sets de Kyar i Umwelt.