Bona diada castellera per celebrar el desè aniversari dels Salats de Súria

4de8 carregat pels Tirallongues de Manresa
4de8 carregat pels Tirallongues de Manresa | Tirallongues
Redacció
10 de juny del 2018
Actualitzat a les 0:13h
Els Salats de Súria celebraven aquest dissabte el seu 10è aniversari amb una diada amb els Tirallongues de Manresa i els Minyons de Terrassa.

La diada s'iniciava amb els tradicionals pilars d'entrada, amb dos pilars de 4 per part dels Tirallongues, Salats de Súria i Minyons de Terrassa.

Els Tirallongues sortien a primera ronda de castells amb un de 5d7 que descarregaven sense masses dificultats i amb una estrena de casteller en la posició de dosos, per la segona ronda els manresans mostraven el “carro gros”, el 4d8, la colla aconseguia descarregar aquest castell per segon cop aquesta temporada, a tercera ronda es descarregava un fantàstic 2d7, per quarta ronda executaven dos pilars de 5 simultanis molt ben treballats, finalitzaven la seva jornada amb dos pilars de 4.

Salats de Súria iniciava la primera ronda de castells amb un 2d6, per la segona ronda descarregaven un 3d6, a tercera ronda executaven un 3d6 amb agulla, tancava la seva diada amb un pilar de 4.

Per part de Minyons de Terrassa mostraven un 5d7 a primera ronda de castells, a segona ronda descarregaven un 3d8 i un 4d8 a tercera ronda, per la quarta ronda carregaven un pilar de 6 que ha fet llenya quan l'enxaneta es disposava a baixar, finalitzaven  amb 3 pilars de 4.

Excel·lent actuació, per tant, dels Tirallongues de Manresa mostrant uns castells molt sòlids i molt ben treballats, igualant així la segona millor actuació de la seva història.

Tirallongues segueix amb un intens cap de setmana actuant aquest diumenge 10 de juny a Salt amb motiu de la 20a trobada de Colles de l'Eix, els manresans es marquen aquesta fita com a una diada important , on el 4d8 tornarà a tindre presència assegurada 
Arxivat a