El Cd'E Manresa perd a la pròrroga i se li escapa l'ascens a Tercera Divisió (1-4)

El Terrassa i Sant Andreu no aconsegueixen l'ascens a Segona Divisió B i els manresans continuaran a Primera Catalana

10 de juny del 2018
Actualitzat el 11 de juny a les 12:40h
El Cd'E Manresa ha perdut 1-4 contra el FC Martinenc aquest dissabte a la tarda a l'estadi del Congost i seguirà la temporada vinent a la Primera Divisió Catalana després que Terrassa i Sant Andreu tampoc hagin pujat a Segona Divisió B, que els hauria obert la porta a Tercera Divisió.

Primera part de moltes precaucions per part d'ambdós conjunts, amb poques ocasions de gol. La més clara, un remat dins l'àrea de Manel Sala, desviada a córner pel porter Barragán (29'). Dos minuts després jugada protestada dins l'àrea, amb possible falta sobre el mateix jugador. Empat a 0 al descans.

Inici de la segona meitat amb més arribada manresana, amb una altra clara ocasió de Manel Sala, el xut del qual surt desviat per un defensor en darrera instància (51'). Per fi arribaria la recompensa per al davanter del Cd'E Manresa rematant de cap la sortida d'un córner per establir l'1-0 (54').

Apretaria el Martinenc i aconseguiria empatar el partit i la eliminatòria 1-1 (66') amb gol de Javi Sánchez, aprofitant un rebuig del porter local Àlex. Moments d'angoixa pels manresans.

En el 76', nova jugada polèmica dins l'àrea del Martinenc no xiulada pel col-legiat, amb un jugador local -Agus- clarament agafat i tirat a terra. Intercanvi d'arribades per tots dos, fins tancar amb empat a 1 el temps reglamentari. Pròrroga.

Novament Manel Sala amb xut potent des de la dreta (98'), pot desequilibrar el marcador. La pilota surt fregant el pal esquerre de la porteria visitant.

I arriba la sentència. Falta penjada des de la dreta per Adri Ruiz, sense que ni defensa ni porter local, ni davanter visitant la toquin, per entrar a la dreta d'Alex (100').

Amb el Manresa absolutament esgotat, un contracop d'Adri Ruiz col·locaria l'1-3 (113'), i Roland el definitiu 1-4 (119').