El Manresa FS cau a Saragossa i es queda a les portes de l'ascens (6-3)

El públic aragonès ha saltat a la pista després de la victòria del Colo Colo
El públic aragonès ha saltat a la pista després de la victòria del Colo Colo | MFS
09 de juny del 2018
Actualitzat a les 20:31h
No ha pogut ser. El Club Manresa FS ha perdut aquest dissabte a la pista del Colo Colo Zaragoza 6-3, que combinat amb el 5-5 del partit d'anada de Manresa, l'ha deixat fora de l'ascens a la Segona Divisió Nacional del futbol sala. Els manresans no han pogut superar la promoció d'ascens.

Excepte en dos parcials d'empat, el Manresa FS ha anat tot el partit per darrera a Saragossa. Començava amb Adil, Josan, Marc Ferandez, Oussama i Corvo. Al minut 3 s'avançaven els aragonesos, però de seguida, un minut més tard, Josan posava l'empat en el marcador.

A la primera part, en la que els manresans encara van aguantar l'envestida del Colo Colo, les forces van estar igualades. Els de Saragossa posaven el 2-1 en el minut 11, i un minut més tard xutaven per segona vegada al pal. Al minut 16, quan pitjor ho passaven els visitants, Santa tornava a situar l'empat al lluminós, 2-2, i amb aquest resultat s'arribava al final de la mitja part.

La segona part va ser diferent. El Colo Colo reforçava el seu domini i després d'uns minuts d'anada i tornada, els gols van anar caient pel cantó local davant l'entusiasme del públic. Tot i així el partit començava amb un pal de Corvo. Al minut 25 el Colo Colo es posava per davant en el marcador, 3-2, i tres minuts després Adil salvava un nou atac aragonès sota pals.

Al minut 32 Corvo tornava a estabellat la pilota al pal, i a la següent jugada els aragonesos feien el seu quart gol. Després d'un nou pal, en aquesta ocasió del Colo Colo, el Manresa FS es posava a jugar de 5. Al minut 37 els locals marcaven el seu cinquè gol, i un minut més tard, Corvo retallava diferències fins al 5-3.

A un minut per al final, el Colo Colo marcava el seu últim gol i assegurava el seu ascens de categoria. 6-3, i el públic saltant al camp després del xiulet final.